27. marts 2019Mød udstillerne på året konference

       

Der er nu under to uger til, at vi slår dørene op til vores årlige konference, der i år sætter fokus på det lange arbejdsliv. Med otte interessante oplæg vil vi på konferencen belyse, hvordan vi som arbejdsmiljøprofessionelle kan hjælpe vores kolleger til at optimere deres arbejdsdag og undgå fysisk og psykisk nedslidning.

Men for at opnå størst mulig succes i vores arbejde har vi brug for de rette redskaber. På konferencen kan du derfor også møde en række udstillere, der på hver deres måde har specialiseret sig i redskaber, der kan benyttes i hverdagen.

Hos ArbejdsmiljøCenteret A/S ved stand 19 kan du blandt andet høre mere om, hvordan du kan træne din hjerne til at blive mere fleksibel. Ved at træne vores hjerner kan vi blive bedre til at være til stede i nuet og dermed koncentrere os om én opgave.

Med Avichems Chemical Online Service er det nemt at indføre jeres kemiske APV. Appen er et 4-i-1 værktøj, der gør det nemt for både jer og jeres medarbejdere. Kom forbi stand 18 og hør mere.

stand 17 står Cabi klar til en spændende dialog om ledelsens rolle i at skabe et godt arbejdsmiljø. Få blandt andet viden, inspiration og værktøjer til at gøre en forskel.

Uanset om du arbejder hjemme, i toget, hos en kunde eller er på forretningsrejse, er det vigtigt at kunne optimere sin arbejdsstation. Contour Design Nordic A/S, der findes på stand 24, har derfor udviklet et rejsekit, der sikrer en ergonomisk arbejdsplads – uanset hvor du arbejder.

Med ChemiControl tilbyder EcoOnline ApS blandt andet en database med 75.000+ opdaterede sikkerhedsdatablade fra alle leverandører, ligesom en lang række funktioner gør dokumentationen af kemiske produkter nem og overskuelig. Besøg EcoOnline ved stand 20.

Hos FrontAvenue A/S ved stand 15 kan du høre mere om, hvordan SafetyNet løsningen kan være med til at lette arbejdsgangene forbundet med administration af arbejdsmiljø, kvalitet/audit, forsikringsadministration, HR og kursusadministration.

Vil du minimere belastningen og øge sikkerheden, når tunge produkter skal løftes og flyttes rundt? Så bør du kigge forbi stand 21, hvor Hovmand A/S står klar til at fortælle om deres mange løsninger.

Hyll-Pedersen sætter fokus på at skabe psykosociale arbejdsmiljøløsninger, der kan forebygge stress og skabe trivsel. Kig forbi **stand 13'**og hør mere om deres forskningsbaserede løsninger.

Hos IMMO A/S arbejder de for fri bevægelighed. Det sker blandt andet ved at udvikle og fremstille el-motoriserede hjælpemidler, der forebygger og afhjælper immobilitet. IMMO A/S finder du på stand 14.

Luxafor arbejder også for at skabe plads i en hverdag med masser af forstyrrelser. Her har man nemlig udviklet et ”trafiklys”, der kan bruges til at signalere til sine kolleger, om man har tid til forstyrrelser eller sidder fordybet i en opgave. Kig forbi stand 16 og hør mere om, hvordan trafiklyset kan effektivisere hverdagen.

Høj psykologisk sikkerhed er grundstenen til et godt arbejdsmiljø. Det betyder f.eks., at medarbejderne tør stå ved de fejl, der begås eller føler sig trykke ved at melde nærved-ulykker, så der er mulighed for forebyggelse. Hos NIRAS bistår de virksomheder og organisationer med at skabe og styrke denne psykologiske sikkerhed, og de står klar ved stand 12 til at fortælle mere om hvordan.

Arbejder du med syre og base, er det vigtigt at passe særlig godt på øjnene – og her kan PLUM A/S hjælpe. Kom forbi stand 25 og høre mere om fordelene ved deres pH Neutral DUO skyller.

Quentic er blandt Europas førende leverandører af softwareløsninger inden for HSE. Du finder dem på stand 22, hvor de er klar til at fortælle mere om, hvordan du med deres hjælp bliver klar til den nye lovgivning.

stand 23 finder du Würth Danmark A/S, der har et kæmpe sortiment af produkter inden for blandt andet befæstelse, værktøj, kemi og sikkerhedsudstyr. Kig forbi standen til en god snak og vejledning og tag deres nye katalog med sikkerhedsprodukter med under armen.

ArbejdsmiljøNET har naturligvis også en stand, hvor vi er klar til en god snak om arbejdsmiljø, hvilke udfordringer vi som arbejdsmiljøprofessionelle står over for, og hvordan vi i fællesskab kan styrke vores arbejde.

Ses vi ved stand 25 og 26?


Artikel og fotos: Lindskov Communication, Maglekildevej 5D, 4000 Roskilde, mail@lindskov.com, Telefon: +45 70 26 19 79